Vraag en Antwoord

LuxeAutoInkoop.nl heeft voor u de meest gestelde vragen en antwoorden op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Wat is mijn luxeauto waard?

Overweegt u uw luxeauto te verkopen? Wilt u weten hoeveel uw auto opbrengt of een vrijblijvend bod op uw gebruikte auto krijgen? Vul dan direct het formulier in op onze Taxeerpagina. Wij zullen u altijd persoonlijk benaderen wanneer wij uw voertuig hebben getaxeerd.

Wat verstaat LuxeAutoInkoop.nl onder een "luxeauto"?

Wij beschouwen de bovenste 40% van de Nederlandse automarkt als luxewagen. Hierbij speelt onder meer leeftijd, merk en uitstraling een rol. U krijgt hieronder een indicatie van de auto’s die wij wel of juist niet inkopen:

  • Volkswagen Polo V GTI 2012Volkswagen Polo 9N 2001
  • Mercedes C Klasse 2008Mercedes C180 W202 1999
  • BMW 3-er coupe 2010BMW 5-er 1993

U kunt bij twijfel altijd uw luxeauto aanmelden middels onze taxeerpagina. Wij zullen u berichten over het al dan niet inkopen van uw luxewagen.

Wordt mijn auto opgehaald?

Wij halen uw auto uiteraard met onze eigen auto ophaaldienst op. Eventueel kunt u ook langskomen bij een van onze garages.

Hoe gebeurt de vrijwaring bij de RDW?

Bij ons kunt u ook terecht voor officiële vrijwaring van de RDW. Overschrijven kan tot 18.00 uur! Indien wij bij u op locatie zijn kunnen wij samen de auto vrijwaren bij een postkantoor bij u in de buurt.

Welke autopapieren en documenten heb ik nodig?

Om uw auto te verkopen, dient u het complete papieren kentekenbewijs of de kentekenkaart met de tenaamstellingscode in bezit te hebben, anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Heeft u deze niet in uw bezit, dan kunt u bij de RDW een nieuw kentekenbewijs opvragen.

Betaalt LuxeAutoInkoop.nl direct uit?

Indien beide partijen het eens zijn over de koop ontvangt u direct uw geld. U ontvangt uw geld contant (waar mogelijk) of per bank d.m.v. een spoedopdracht. Tevens wordt u altijd in de gelegenheid gesteld om contant geld op echtheid te controleren middels een gelddetector!

Hoe zit het met de belasting en de verzekering van mijn oude auto?

De wegenbelasting wordt automatisch verrekend met u. De verzekering dient u zelf stop te zetten.

Wanneer haalt LuxeAutoInkoop.nl mijn auto op?

Na uw akkoord op de offerte wordt er een afspraak met u gemaakt om de auto op te halen. U ontvangt direct uw geld contant (waar mogelijk, anders giraal) en uw auto wordt gevrijwaard.

Koopt LuxeAutoInkoop.nl ook schadeauto's of sloopauto's in?

Doorgaans kopen wij ook luxeauto’s in met schade. Sloopauto’s kopen wij echter niet in. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Bezoek hiervoor onze uitgebreide contactpagina.

Pin It on Pinterest