Onze werkwijze

LuxeAutoInkoop.nl zorgt er in slechts enkele zeer heldere stappen voor dat u uw luxeauto snel en makkelijk kan verkopen. Wij zijn continu op zoek naar gebruikte auto’s van particulieren en bedrijven.

STAP 1: Dien een taxeeraanvraag in

Laat uw auto vrijblijvend door ons taxeren voor een eerlijk en realistisch bod.

Vul uw gegevens in op ons taxatieformulier. Dit is geheel vrijblijvend en gratis, hier zijn dus geen kosten aan verbonden en u verplicht zich tot niets. Laat uw auto vrijblijvend door ons taxeren voor een eerlijk en realistisch bod. Doorgaans ontvangt u binnen 24 uur (ma-vr) een taxatierapport van een van onze professionele taxateurs.

 

STAP 2: U ontvangt een voorstel

U ontvangt binnen enkele uren een inkoopvoorstel van een van onze professionele taxateurs. LuxeAutoInkoop.nl onderscheidt zich onder meer van andere auto inkoopbedrijven omdat wij geen automatische taxatieprogramma’s inzetten om de waarde van een auto te bepalen. Deze programma’s geven een onrealistisch beeld van de dagwaarde van uw voertuig waardoor u vaak benadeeld wordt. Onze professionele taxateurs behandelen iedere aanvraag met aandacht: er wordt dus werkelijk tijd gestoken in uw aanvraag.

 

STAP 3: Zorgeloos verkocht!

Wanneer u akkoord gaat met het voorstel zorgen wij ervoor dat wij (met een of meerdere medewerk(st)ers) bij u langs komen om de auto nogmaals te controleren voor de definitieve taxatie en om de verdere afhandeling van de verkoop te regelen. U herkent onze medewerker(s) aan het hesje met ons logo. Wij zorgen ervoor dat uw auto bij de RDW wordt gevrijwaard: u ontvangt van ons het vrijwaringsbewijs. U dient zoals gewoonlijk zelf de verzekering op te zeggen. Vervolgens ontvangt u het bedrag (cash of per overschrijving). Tot slot ontvangt u van ons een hand-out met informatie over ons bedrijf en een aantal visitekaartjes.

De afhandeling gebeurt snel, discreet en op locatie. Precies wat u kunt verwachten van een gerenommeerd bedrijf waarbij het leveren van service een van onze speerpunten is.

 

STAP 4: Afronding en aftersales

Ook nadat wij uw auto hebben ingekocht zorgen wij ervoor dat u tevreden blijft. U wordt door ons rijkelijk beloond indien een nieuwe klant namens u bij ons terecht komt. U ontvangt van ons na een tijdje tevens een telefoontje zodat wij samen de verkoop en afhandeling bespreken. Service staat bij ons hoog in het vaandel; uw tevredenheid is ons visitekaartje!

 

Pin It on Pinterest